• ambassadewoning scheveningen

De gebroeders de Bruin, een hechte familie in beeld

 

 Ferdi de Bruin       Arnold de Bruin       Reinier de Bruin       Stefan de Bruin

 

In 2005 heeft Arnold de Bruin, (toen nog werkzaam bij een groot stucadoorsbedrijf in de regio) de stoute schoenen aangetrokken en is zijn eigen stucbedrijfje gestart vanuit de garage van zijn vader, door te investeren in een tweedehands busje en het hoogst noodzakelijke aan gereedschap.

Het was een uitdaging waar hij nog met veel plezier aan terugdenkt.

Door de nette en snelle manier van werken werd AdeB Stucwerken steeds meer opgemerkt door aannemersbedrijven in de regio, maar ook de particulieren klanten wisten steeds vaker de weg naar AdeB Stucwerken te vinden.

In 2006 is er besloten om Ferdi, Arnolds oudere broer (stukadoor met 15 jaar ervaring) toe te voegen aan het bedrijf AdeB Stucwerken om de hoeveelheid opdrachten te kunnen verwerken.

Wat niet uit kon blijven: in 2007 heeft Reinier (de jongste broer en met een pasverworven aannemersdiploma op zak) de overstap gemaakt naar AdeB Stucwerken. Daarmee is het werkterrein van AdeB Stucwerken aanzienlijk vergroot.

Inmiddels heeft ook Stefan, de zoon van Arnold, de befaamde witte stukadoorskleding aangetrokken en doet volop mee in de huidige werkzaamheden van dit jonge familiebedrijf.

Met de aanschaf van een ruime werkplaats in 2009 van 450 m2 aan de Zijde in Boskoop en 4 bedrijfswagens kan er dus gesproken worden van een groot succes.

Arnold: "Als je in een periode van economische terugval op deze manier kan blijven groeien, dan doe je met elkaar toch iets goed, en we mogen ons dan ook gelukkig prijzen met een groot aantal trouwe maar vooral tevreden klanten".

Al die broers samen gaat dat wel goed?
"Ja dat gaat heel goed, uitstekend zelfs. Ik kan het prima met mijn broers vinden, we vullen elkaar uitstekend aan en zijn het zelden met elkaar oneens over de gang van zaken.
Het zijn niet alleen mijn broers, maar ook mijn vrienden. Ook heeft mijn vrouw een deeltijdfunctie binnen ons bedrijf door onze administratie tiptop op orde te houden".

 AdeB Stuckwerken 2